Til topps i Eiendomsbarometere 2020

Smedvig er kåret til selskapet med sterkest merkevare i Eiendomsbarometeret 2020 i Stavanger. Hvert år gjennomføres Eiendomsbarometeret i regi av NEMEET. Undersøkelsen måler merkevaren til aktører i eiendomsbransjen og kartlegger hva de som jobber med, i eller nær næringseiendomsbransjen tenker om de fremste besitterne, forvaltere, utviklere, meglere og rådgivere i henholdsvis Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Smedvig topper barometeret i Stavanger med hele 71 poeng, noe som er 3 poeng opp fra i fjor. På andre plass finner vi Camar, etterfulgt av Hinna Park.

– Vi er stolte over at det langsiktige arbeidet alle ansatte i Smedvig legger ned gir de resultatene vi ønsker. Det er veldig hyggelig at vi blir lagt merke til og det motiverer oss til å fortsette arbeidet vi gjør. Vi skal fortsette å være en ledende eiendomsutvikler og utleier i tiden fremover, sier Markedsdirektør Sjur C. Monsen.

Gratulerer til våre bransjekollegaer i Eiendomsspar i Oslo, E.C. Dahls Eiendom i Trondheim og GC Rieber Eiendom i Bergen med topp score!