Pressemelding: Ny administrerende direktør i Smedvig Eiendom AS

Ny administrerende direktør i Smedvig Eiendom AS 

Cecilie W. Melbye er ansatt som ny administrerende direktør i Smedvig Eiendom AS. Melbye har jobbet i Smedvig siden 2010, og kommer fra stillingen som daglig leder i Innovasjonsparken AS.  

Melbye er utdannet diplomøkonom fra BI Stavanger og har lang erfaring fra ledende stillinger. Hun har gjennom årene hatt flere styreverv i ulike organisasjoner.   

 -Vi er svært tilfredse med at Cecilie W. Melbye har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Smedvig Eiendom sier styreleder Odd Torland, og fortsetter; Cecilie har alle de kvaliteter som skal til for å fylle sin nye posisjon på en utmerket måte. 

Smedvig Eiendom er en av Norges mest innovative eiendomsutviklere. Selskapet eier og forvalter ca. 177.000 kvm næringseiendom i Stavanger, Hamar, Lillehammer og UK. Smedvig Eiendom har en utviklingsportefølje på ca. 477.000 kvm og har en visjon om å “Bygge for Fremtiden”. Selskapet har 25 ansatte. 

-Jeg er veldig glad for muligheten til å lede Smedvig Eiendom, og ser frem til å bygge videre på en solid og godt sammensatt organisasjon. Sammen med Smedvig sitt datterselskap Veni, skal vi drive eiendomsbransjen fremover og sette vårt preg på utviklingen av samfunnet, sier Cecilie W. Melbye. 

 Kontaktinformasjon: 

Odd Torland, Styreleder Smedvig Eiendom AS: 957 29 573 

Cecilie W. Melbye, Administrerende direktør Smedvig Eiendom AS: 915 87 543