Innoasis – et spennende rebuild prosjekt

I disse dager rehabiliterer vi det gamle NAV-bygget i Sverdrupsgate i Stavanger. Bygget er et gjenbruksbygg. Vi transformerer et gammelt betongbygg til en fleksibel, miljøvennlig, funksjonell arbeidsplass.

Bygget vil bære preg av trekonstruksjoner, men den nåværende betongkonstruksjonen vil komme tydelig frem. Det vil bli grønne tak og vegger, samt solceller som produserer strøm loktalt til bygget. I midten av bygget vil det bli et stort glassoverbygd atrium men en bred trapp som også fungerer som tribune foran et repó som kan brukes som scene og binder underetasjen sammen med første etasje. Toppetasjen får flere takterrasser og møterom med stor takhøyde og fantastisk utsikt over Ryfylke.

Bygget blir en levende lab på ca. 4 000 kvm, og skal hete Innoasis. Innoasis skal huse blant annet Nordic Edge og deres klyngemedlemmer. Innoasis er også navnet på innovasjonslaben til Nordic Edge som støttes av Smedvig, Lyse, SR-Bank, Stavanger kommune, Microsoft og Tieto. Laben skal inneholde testlaber for nye løsninger, alt fra solceller, sensorer og IT.

Fakta om bygget:
Byggherre: Smedvig Eiendom
Arkitekt: Helen & Hard
Entreprenør: Faber Bygg
BREEAM standard: Very Good
Størrelse: ca. 4 000 kvm

For mer informasjon ta gjerne kontakt med Frederic F. Willassen på ffw@smedvig.com / 984 76 706