North Star støtter Ventilene

Ventilene er Kirkens Bymisjons satsing på unge pårørende, som lever eller har levd i hjem med vanskelige leveforhold. Hos Ventilene er hovedfokuset omsorg, mestring, aktiviteter og hjelp i sosiale relasjoner.

Ventilene driver Viste Strandhotell, som er det eneste hotellet i Randaberg, og ett av kun 3 strandhotell i Norge. Det er det første sosialt entreprenør hotellet i regionen, og driftes av fantastiske ungdommer som er på arbeidstrening, frivillige og samarbeidspartnere. Det er mye fokus på omsorg og relasjoner, og målet er at de unge blir motivert til å fortsette utdanning eller få seg en jobb.

På grunn av økt aktivitet hadde Ventilene behov for ny bil, og dette har North Star valgt å bidra med.

– Bilen har gitt oss mulighet til å slå sammen tre av våre helgeteam for ungdommer til to, fordi vi har plass til flere i bilen; som igjen betyr at det ble en «ledig» helg i måneden til et barneteam. Barneteamet ble startet allerede i januar 2021, og er nå godt i gang med teamleder og frivillige som sikrer god gjennomføring, forteller virksomhetsleder og hotelldirektør Elisabeth Lied.

– Bilen har allerede blitt brukt hyppig til å hente og levere barn og unge og kjøre dem til og fra aktiviteter. I vinterhalvåret ble den opp og ned til Sirdal med de unge som lærte å stå på ski og snowboard. Bilen gjør det også mulig å hjelpe ungdommene enten om det er å flytte et skap de kjøpte på Finn eller frakte katten til dyrlegen, fortsetter Lied.

Vi er veldig imponert over arbeidet Elisabeth Lied og gjengen gjør, og er glade for at vi kan støtte dem med en bil, slik at de kan fortsette med aktivitetene for de unge. Bilen er foliert med hjerter tegnet av barna som er hos Ventilene.

Vi ønsker dem masse lykke til og gleder oss til å følge dem videre.